Yanlış düşünüyorsunuz hocam bence çünkü temiz gördüğünüz çogu fabrika düşündüğünüz gibi temiz olmayabilir 👍
Arkadaş fabrikaların temiz olduğunu sanıyor. Bir kere içerisindeki katkı maddeleri yeterde artar bile. Haberlerde fabrikalarda neler çıkıyor ve ortaya çıkmayan kim bilir neler var. Sonuçta sizde şirket kurup gerekli yerler tarafından denetleneceksiniz. Arkadaşın üslup şekli tuhaf o yüzden cevap vermek istemedim. Doğal ev yapımı ürün ile market ürünü kıyaslanamaz bile. Bunun bilincinde olmayan kişiye ben ne anlatsam boş açıkçası. Paketli ürünler her türlü hastalığa sebebiyet veriyor. Temizlik konusunda iki tarafıda görmüyorsun sonuçta fabrikaya güvenip arkadaşa neden güvenmeyesin. Meyve suları ve ketçapların nasıl yapıldığını bilmeyen yoktur. Ben reçel yaptığım zamanlarda odun ateşinde yaylada suyu da kaynak suyu kullanırdım. Şimdi marketteki reçelle gel de kıyasla. Makbulun sirkelerinde kanserojen maddeler tespit edildi. Benim sirkelerim ev yapımı mesela asla öyle bişey çıkmaz. Adamlar sürüm yapacağım diye her türlü hileyi kullanıyor. İşini temiz, dürüst yap her türlü kazanırsın az ve özde olsa