tekrar düzenledim kredileri , teşekkür ederim.
Güzel düşünce hocam tebrik ederim.
Birkaç öneride bulunmak istiyorum. Servisi Keşfet butonuna tıkladığımızda üye ol bölümü insanları kaçırır. Bunun yerine api hakkında detaylı açıklamanın bulunduğu apinin nasıl veri verdiğini nasıl veri çekebileceğimizi (php-html-js vb) örnekleriyle gösterin hatta test için o apiden 2 veri çekme imkanı tanıyın ki karşı taraf tam ne alacağını görsün bilsin öyle üye olsun. Direk ben kaliteliyim bana üye ol api al mantığına çoğu kişi yaklaşmaz. İnsanlar ne alacağını nasıl alacağını bilgilerini vermeden görüp mantığını anlamak ve daha sonra adım atmak ister. Dahada ileri götürüp api ile veri çektiğinizde nasıl bir görüntü ile karşılaşacağımızı görsel veya video olarak gösterebilirseniz mükemmel olur. Yabancı api sitelerinin birçoğunda anlattığım mantık var. Anlattıklarım belki sizdede vardır ama direk üye ol bölümünü görünce sekmeyi kapattım. Çünkü incelemek için girdiğim bir sitede ne olduğunu görmek için neden üye oluyum bilgilerimi veriyim.
Tekrar tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
TCKN doğrulama için işlem başına istenilen ücret çok yüksek değil mi hocam? 1000 doğrulama için 6000 TL bilemiyorum...