Arkadaşlar,

Eğer bu yazıyı okuyorsanız büyük ihtimalle sizin de hesabınız kapatıldı ya da bu süreçten mağdur oldunuz. Son günlerde yaptığım araştırmalar sonucunda, hesap kurtarma ve itiraz süreçlerinin Hindistan'da bazı durumlarda daha erişilebilir olduğunu öğrendim.

Bu nedenle çevrem ve çeşitli bağlantılarım aracılığıyla çok sayıda Hint vatandaşıyla iletişime geçtim. Kendilerine yaşadığımız mağduriyeti anlattım; hesaplarımızın haksız yere kapatıldığını, herhangi bir etik dışı veya yasa dışı faaliyet içinde bulunmadığımızı ve sadece hakkımızı aradığımızı ifade ettim. Görüştüğüm kişiler konuya olumlu yaklaştılar ve yardımcı olmaya istekli görünüyorlar.

Yarın sabah öncelikle kendi hesaplarım için bu yöntemi deneyeceğim. Eğer olumlu bir sonuç alırsam, bu yazıyı okuyan ve aynı mağduriyeti yaşayan herkese elimden geldiğince ücretsiz şekilde yardımcı olacağım. Kimseye danışmanlık, üyelik veya yüksek ücretler talep edilmeyecek.

Sadece süreçte yardımcı olan kişilere, tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak, cep harçlığı niteliğinde ve kimseyi zorlamayacak küçük bir teşekkür ödemesi yapılabilir. Bu da yaklaşık 20–30 dolar civarında sembolik bir miktar olacaktır. Bunun dışında herhangi bir ücret talebi söz konusu değildir.

Şunu da açıkça belirtmek isterim: Eğer bu yöntem sonuç vermezse, insanlara boş umut vermemek adına yeni konu açmayacak, gereksiz yönlendirmelerde bulunmayacağım. Önceliğim işe yarayan ve doğrulanmış bir çözümü paylaşmaktır.
Umarım hepimiz için olumlu bir gelişme olur. Sonuçları öğrendiğimde sizleri bilgilendireceğim.