dayıcığım forvet çıkmıyor deme forvet çıkıyor bir sürü var ama antrenör milli takıma çağırmıyor tanıdığı adamları oynatıyor bir nevi milli takımı belediye yapmış ve akrabalarını işe alıyor yabancı adama güvenmiyor ben akrabalarımı tanıyorum onlar iyi yapar diyor bir nevi milliyetçilik yapıyor benim tanıdıklarım ve tanımadıklarım olarak 2 ayırmış milli takım havuzunu... mesela irfan can kahveci fenerde yedek durumda ama bu td irfanı kadroya alıyor hak eden adamı almıyor niye biliyor musun? irfanı ben önceden tanıyorum diyor avrupada takır takır oynayan gol atan adamı almıyor yada barış alperi ben biliyorum o bu işi yapar diyip maça 1 kişi eksik başlıyor hak eden adamı oynatmıyor
Bana 1 tane yerli forvet söyler misin en basiti Vedat muriç gibi ileride top tutabilen, sırtı dönük oynayabilen. Osimhen veya onuachu filan demiyorum çünkü o seviyeler de zaten yok. Çok bir şey demiyorum safkan bir santraforumuz olsa çoğu maçın kilidini açarız. Orta sahamız sağlam çünkü. Aklıma bir tek bertuğ geliyor o da tam düşündüğüm profil değil. Diğer olaylara bir şey demiyorum benim demek istediğim yerli bir forvet sıkıntımız var ve bunu çözecek durumumuz yok.