Uzun süre daha iyi olur hocam, hatta bunu dinamik yapın, mesela kullanıcı seçsin scrool bar gibi, minimum 3 sene şeklinde kaydırabilsin.
Forumda bir üye var ismini paylaşmıyım, adamın açtığı konulara bakarsanız her ay 1 pvp server açıyor

forumu sadece tanıtım amaçlı kullanıyor 1 senede aynı isimde 4 kez pvp server açmış ne diyeyim
Server karşılaştırmayı not aldım hocam teşekkür ederim, evet dikkat ediyorum biz sektörün içinde olduğumuz için alıştık böylelerine diyelim

Yıl almış serverlerin karşılaştırılması güzel olabilir scroll eklenip kullanıcıya seçme hakkı verilmesi de mantıklı sadece yıllanmış değil yeni açılacakları da listeleyip yapay zeka desteği ile artıları eksilerini kontrol edip karşılaştırma sonucuna not ekleyebiliriz
Şuanki en büyük ihtiyaç bana göre metin2 sunucularını güncel olarak yeni acılıcak serverleri güzelce listeleyen tanıtım görsellerini güzelce göstericek bir sitenin olmaması ha dersiniz itemci v.s var onlarda bişi anlaşılmıyor
Hocam listelemeyi yapıyoruz server sahiplerinin hazırladığı afişleri de kullanıyoruz aslında, metin olarak da ilgili serverin tanıtım kısmından analiz edip genel özellikleri vs. diye hazırlıyoruz. Bu mevcutta var ama şu şekilde geliştirilebilir diyorsanız memnuniyetle dinleyebilirim teşekkür ederim bu arada