Merhaba arkadaşlar
Yıllardır Metin2 oynayan bir oyuncuyum. Oyunun içinde büyüdük desek yeridir. Son yıllarda ise birden fazla web sitesi üzerinden metin2 pvp server tanıtımları yapıyor, oyuncuların server seçimi konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ancak son zamanlarda aklımda farklı bir fikir var. Metin2 oyuncularının gerçekten ihtiyaç duyduğu ama şu an eksikliğini hissettiği şeyler neler? Sadece klasik server tanıtım siteleri değil mobil uygulama, uygulamayla entegre çalışan web sitesi veya tamamen farklı bir proje olabilir
Örneğin; Server karşılaştırma sistemi - Oyuncu yorum ve puanlama platformu - Güncel etkinlik ve açılış takvimi - Lonca ve oyuncu eşleştirme sistemi - Mobil bildirimlerle server duyuruları gibi fikirler aklıma geliyor ama eminim oyuncuların ve sektörün içindeki kişilerin çok daha farklı ihtiyaçları vardır
Sizce Metin2 veya pvp serverler için eksik olan şey nedir?
"Şu olsa kullanırdım", "Böyle bir uygulama iş yapar", "Şu sorun çözülse harika olurdu" dediğiniz tüm fikirleri paylaşabilir misiniz?
Gelecek projeleri oyuncuların gerçek ihtiyaçlarına göre şekillendirmek istiyorum. Her türlü fikir ve eleştiriye açığım sevgilerle