yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adamlar fahiş fiyattan satış yapıyor diye denetleme yapıldı ve bu karar alındı bu karar alınmasa bu ne denetlenmiyor herkes kafasına göre fiyat veriyor bizde alıyoruz diyeceksiniz denetleme yapıyorlar yaptırım uyguluyorlar bu seferde gidip piliç tavukçuları savunuyorsunuz ne istiyorsunuz tam olarak çözemedim
Kardeşim araştırırlar cezasını keserler mahkemede firma savaşır bu cezaya karşı sen adamların mal varlığına el koyup kayyum atarsan bu ülkeye 1 dolar para yatırım girmez. Ne istiyorum ülkeye yatırım yapılsın insanlar çalışsın maaş alsınlar bir ekonomi oluşsun bunu istiyorum. Mülkiyet hakkının olmadığı yerde o tavuğu yarın ithal etmek zorunda kalınca yatırım yapacak baba yiğit yok mu diye insanlar bu sefer yatırımcı aramaya başlayacak ancak bir kere yatırımcının aklına şüphe düştümü bir daha yatırım yapmaz. Burda bir savcı ve bir hakimin kararına göre yüzlerce milyon dolarlık yatırıma ve mal varlığına el konulabildiği ortaya çıkmış oldu. Devlet işletebiliyorsa işletsin göreceksin kayyum atanan firmaların çoğunun içi boşaltılıyor hızlıca sene sonunu görmüyorlar, avrupadan düşük fiyata tavuk yerken şimdi onlardan pahalıya yemek zorunda kalacaksın. Serbest piyasa nedir ne işe yarar bir araştırmanızda fayda var.