Devlet Kimin Malına Çökmüşte Tavukculara da çöksün Hangi Zenginin Malına Çökebilmiş Haksız kazanç sağlayan Ne yedirdiği Belli olmayan Kimin Malına Çökebilmiş Ne Zabıta Esnafı Denetleyebiliyor Ne Polis Hırsızı Arsızla Baş Edebiliyor civcivi aliyorsun kümese 1 kilo bir kilo 200 gram oluyor 40 günde eğer 45 günden sonra sen o sözde tavukları kesime göndermezsen ölmeye başlıyorlar hergün 10 20 ölüyorlar neden 40 günde hayvan gelişmez tamam etleniyor ama ne kemikleri gelişiyor ne iç organlar hayvanlar 45 gün sonra organ yetmezliğinden ölmeye başlıyorlar
ben biliyorum çalışma ortamlarını o kesimhanelerde o parçalama yerlerinde çalışanlar askeri düzenden daha sert ve sömürü düzeniyle çalışıyorlar sen -6 dereceler de bilip bilmeden konuşmayın devlet halktan gerekli desteği göremediği için kimsenin üstüne de gidemiyor bu ülkede bir tane arısı olmayan bir tane kovanı olmadan yıllarca bize bal sattılar endüstriyel üretim halkı zehirliyor her aşamasında tatlısı tuzlusuyla birde bu para babaları sizden aldığı güçle sizi daha iyi nasıl sömürürüm derdin de
kıcı kırık marketler üç harfliler devleti tehdit ediyor biz 120 bin kişiye istihdam veriyoruz bize karışamazsın diye kendi ürettikleri fason mallarla halkı zehirliyorlar bir gofret nasıl üç harfli marketlerde 18 tl olabilir bildiğimiz kıcı kırık ülker çikolatalı gofret kilosu 500 tl bunu tezgaha o fiyata koymalarının tek sebebi kendi fason ürettikleri ne idiğü belirsiz gofretleri üretimin 3-5 katı fiyatina satmak ülkerde aynı zehirliyor adamlar o kadar çok bizi zehirliyerek kazanıyorlar ki artık banka kurmak için harekete geçtiler BDKK ya müracat ettiler 3 harfli market banka kuruyor
devlete güveni kalmamış devlet milletin malına çöküyormuş muş muş sen Aytaç Markasını hiç duydun mu kombasan kağıt fabrikasınıseka kağıt fabrikasını Kristal Kolayı ihlas holdingi adesse Marketler zincirini tek tek saymayacağim araştır öğren nasıl çökme nasıl olur
tüm birikimlerini bankalara yatırmış içi boşaltılan bankaların önlerinde kendini yakan insanlarıda söylemiyorum araştır çökmeyi öğrenirsin