özel sektörde 35+ yaşındaki insanlara bir ayağı çukurda gözüyle bakıyorlar bu sebeple reel iş yapma düşünceniz varsa dikkatli olun.
piyasa genel olarak kötü olduğu için işletmeler yeni alım yapmadan mevcut personelin iş yükünü artırma yoluna gidiyorlar. sezonsal işlerde alım olabilir normaldir.

İstanbulda sabah 8.30 - 9:00 da mesaiye başlama konusu korku filmi gibidir farklı şehirlerde yaşayanlar bilemezler. imkan ölçüsünde en az aktarmayla gidebileceğiniz işlere öncelik verebilirsiniz. kariyer sitelerine ek olarak işkur'a da kaydınızı oluşturun. vasıfsız işçi arayan çok sayıda işletme oluyor. yaşadığınız ilçeye yakın mutlaka bir kaç tane ilan vardır.

eleman yetiştirme konusunda şöyle bir örnek vereyim, benim çalıştığım bölümde iş yükümüz çok ağırdı sürekli yeni eleman alınsın iş yetişmiyor diye yöneticiye baskı yaptık ve 3 eleman aldılar. arkadaşların mümkün olan en kısa sürede ekibe ve projelere adapte olması için onlara özel döküman bile hazırladım (uzaktan çalışıyoruz). gel zaman git zaman bu arkadaşların biti kanlandı.. onların projelere adapte olması için yaptığım fedakarlığı ve desteği, onlara daha fazla iş verilmesi için yapıldığını düşündüler. halbuki biz iş yetiştiremediğimiz ve bizim yükümüzü paylaşması için onlar istihdam edilmişti..

eğer ben çalışma sistemini o arkadaşlara anlatmasaydım ekibe sürekli soru soracaklar ve bizide yavaşlatacaklardı. günün sonunda, yeni elemanlar bize faydadan çok zarar veriyor, sürekli onlara zaman harcıyoruz diye yöneticiye bilgi versek hepsini uçururlardı. onlara yaptığım iyiliğin hala farkında değiller yaklaşık 1 seneden fazladır maaş+sigortaları ödeniyor.

iş öğretme noktasında 2 ekip arkadaşım harici diğerleriyle ilişkimi minimum seviye indirdim. bugün onlara birşeyler öğretsem yarın dönüp biz zaten bunları biliyorduk ne varki bunda diyecek karakterdeler. sene olmuş 2026 elinde yapay zeka var arasın bulsun.