Elinize sağlık güzel bir tespit yazısı olmuş, isyanını da anlıyorum çünkü hepimiz çok aynı duyguları yaşıyoruz. Fakat şuna katılmıyorum; Fenerbahçe bu saatten sonra ıslah olmaz demek bana göre erken bir hüküm. Bu camia daha kötü günler gördü, yine ayağa kalktı. Seçim bitti, sandıktan Aziz Yıldırım çıktı. Beğenelim ya da beğenmeyelim, kongre üyelerinin iradesi bu yönde tecelli etti. Hakan Safi'ye gönül verenlerde dahil hepimizin önünde artık tek bir gerçek var: başkanımız belli, takımımız belli. Seçim öncesi tartışmaları, seçim sonrasına taşımak senin de dediğin gibi o bölünmüşlüğü derinleştirir, kimseye faydası olmaz. Eleştiri hakkımız tabii ki baki, yanlış gördüğümüzü söyler, hesap da sorarız. Fakat bunu tribünden takımı yalnız bırakarak, forma almayarak değil. Destekleyerek ve gerekirse sesimizi medeni şekilde duyurarak yaparız. Maça gitmem, forma almam diyen arkadaşlar aslında yönetimi değil, futbolcuyu, yani Fenerbahçe'yi cezalandırmış oluyor. Özetle dün rakip olanlar bugün aynı gemideyiz. Bu gemiyi yüzdürmek hepimizin görevi. Bölünerek değil, birleşerek güçlü oluruz. Velhasıl son noktayı şöyle koymak isterim: yolun açık olsun başkan, yolumuz açık olsun Fenerbahçe.