Arkadaşlar uzun zamandır sinyal botları, al-sat botları yapmaya çalışıyorum. bir yığın indikatör entegresiyle denedim. başarılı olan oldu, başarısız olan oldu. en son yaptığım sinyal botu ile sanırım mutlu sona ulaştım diye düşünüyorum. 3 gündür test ediyorum gerçek işlemlerle (ufak miktarlarla da olsa) 21 işlemde 20 tp verdi. 1 tanesini de manuel ben stop ettim sonrasında tp ye o da ulaştı. en son doygunluk kısmı ekledim. çünkü verdiği sinyallerde tepeden giriş verdikleri de oluyordu, sonrasında bir düzeltme yapıp çıkıyor ama o düşüş insanın canını sıkıyor diye. sizce bu bota başka ne eklenebilir? son derece kullanışlı birşey yapıp, ilerleyen vakitte al-sat botuna çevireyim diyorum. vds te kendi kendine takılsın. sizlerin de fikrini almak istedim, çok mu abartı olmuş, yoksa eklenebilecek şeyler var mı daha sizce? mobil uygulama olarak da yapmayı düşünüyorum ama en az 1-2 ay test etmem gerekiyor. kazanç/kayıp oranının tatmin edici seviyede olması lazım. uzun liste olan yerler açılır kapanır şekilde ama içeriğini görmeniz için paylaşıyorum. analiz ettiği kriterler bunlar, değerlendirilmeyen listeye alınmıyor tabi. görünenler sadece değerlendirip sonuç verenler. üstte açıklamalar kısmında da neyin neyi ifade ettiğini yazdım. başarılı olursa aylar sonra baktığımda en azından hangi indikatör bana neyi ifade ediyor, nasıl değerlendirmem gerekiyor karşımda dursun.