Yazdıklarınızdan piyasada geçerli bir meslek sahibi değilsiniz sanıyorum. Asgari ücretli işleri de hor görüyorsunuz gibi algılıyorum. Biraz da üşengeçlik ve tembellik var gibi. Bütün bunlar bir araya gelince olmuyor tabi. Zaten "nasıl parayı bulacaz" yazmanızdan, düzenli gelir elde etmenin yolunu bilmediğiniz anlaşılıyor. Zira para, emek karşılığı kazanılan bir metadır. Bulmak fiili ise rastgele tesadüfe dayalı bir eylemdir.

Hülasa, hayata bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğine inanıyorum. Yaş bakımından sizden biraz büyük olduğumu düşünüyorum. Hayatımını sıfırdan kurmuş, para sorunu olmayan birisi olarak söyleyebileceğim tek şey bıkmadan usanmadan çalışmak, kazandığın paralar ile de yatırımlar yapmak. Sen uyurken, sen tatildeyken bile paran çalışmaya devam etmeli. 7/24 çalıştırmalısın paranı çünkü o hiç yorulmaz.

Zamanını efektif kullanmayı da ihmal etmemeyi de öneririm. Genç yaşlarda sınırsız bir kaynak gibi görülebiliyor ama bir süre sonra öyle olmadığı idrak ediliyor. Gençlikte kazanılan para, hayatınızda istediğiniz her şeye ulaşmanıza vesile olur, bir süre sonra ne heves kalır, ne enerji, ne de sağlık. Dolayısıyla cebi şişkin tutmak için emeği gözardı etmeyin.

Bir kaç da kestirme yol, kazanmak yerine, bulacak yol söyleyeyim adet yerini bulsun. Fizik yerinde ise, aura yakıcı ise, sugar mommy veya daddy bulmaya bak. Biraz riski büyütüp legal olmayan yolları dene. Diğerlerini buradan yazmam doğru olmayacaktır.

Saygılar.