Bu ürünü trendyol vb. alsaydınız değil 49 gün, 19 gün sonra iade edebilir misiniz ? Asla.
r10 dan birinden aldığınız ürün için istediğiniz sınırsız bir zaman diliminde iade hakkınızın olabileceğini size düşündüren ne oldu acaba ? Ülke ticari ve ahlaki manada gerçekten çok tuhaf yerlere gidiyor. Sonumuz hayır olsun.
Sonumuz çok kötü yerlere gidiyor valla hocam. Gerekli bütün açıklamaları yapmama rağmen anlaşılmamış olmamda garip hiç bir satıcı hiç bir müşterisine bu kadar ayrıntıda bulunmaz. *********** olsam iade etmek istediğinde engeller geçerdim ama işte iade hakkı sunmama rağmen çocuk gibi 49 gün sonunda evde ürüne denk gelmesi ile kullanılmadı diyip iade etmek isteyince ve reddedilince iade edileceğinden ötürü faturası gelmeyen ürün için şikayet etme gereği duyan bir vatandaştan bahsediyoruz. Allah ıslah etsin. ben bütün kanıtlarımla beklemedeyim. Faturasız satış için ettiği şikayet için gerekli bütün sebeplerim kanıtlarım mevcut. "Söz uçar yazı kalır" aide talep mesajı duruyor ve benim ona sunduğum iade süreç bilgilerim durmakta sıkıntı yok beklemedeyim