güzel bir sayfa kurulup geniş clouda bağlanır, geniş yelpazeli seyahat kelimesi ile ilgili makaleler otomatik yazılıp en güncel haliyle her gün paylaşılır. zaten yapy zeka kendi işini yapıyor.
1*2 yıl bu şekilde kasılır daha sonra sadece google reklamları bence çok sağlam gelir kapısıi diğer taraftan üst taraf ve kanara alanlara reklam alınır. reklam sayfası oluşturup belirttiğiniz ölöülerde ve kaç KB olması gerektiğini yazarsınız, müşteriler kendileri tasarlar, reklam paketi satarsınız, örnek 1 ay şu kadar paraya, kişi panelden alım yapıyor tasarımını yüklüyor ve 1 ay süre başlıyor. bitince otomatik kaldırılıyor. siz sadece bankadan gelen havaleyi kontrol edersiniz

daha sonra anlaştığınız seyahat edilebilecek yerler ve kampanyaları için yazı oluşturursunuz. onlardan da bir ödeme alırsınız ve benzeri çook şey
Teşekkürler zahmet edip detaylı yazdığınız için. Aslında anlattığınıza benzer bir yol izliyordum belli bir aşamaya geldi ama çok emek ve zaman gerektiği için sürekliliği sağlayamadım maalesef. Sosyal medya tarafını bile kurgulamıştım ama işte bir yere kadar gitti sonrası gelmedi. 1 yıldır da ilgilenemedim.