UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın ama maliyede R10 değil iade süresi dolunca fatura neden kesmediniz diye canınızı sıkabilirler bence iki tarafta sağ duyulu davransın aranızda anlaşın
Kankam ben soruşturdum. Şöyle söyleyeyim müşteri ürüni iade edeceğim diye beyan ettikten sonra fatura kesmeme hakkına sahibiz çünki yazılı bir senet var ortada senetten kastım müşteri ürünü beğenmedim ben bunu geri göndericem demesi. bizler zaten okey gönderin dedik ama kendi sorunları ve unutkanlıklarından kaynaklı gönderimi yapmamışlar bizler ise ürün müşteri talebi üzerine iade gelecek beklentisi ile ürünü bekliyor olmamızdan kaynaklı faturasını kesmedik. Ve müşterinin beyanın görsellerine istinaden yapacağı "faturasız ürün satıyor" şikayetinden herhangi bir suçlanma söz konusu olmuyormuş. Çünkü ortada beyan var. Zaten bütün ürünlerimiz faturalıdır. Yani parekende dükkanımızdan nakit yapılan satışlar bile yazar kasa pos üzerinden faturası kesilmektedir. gönlümüz ferah beklemedeyiz efendim bütün kanıtlarımız elimizde. yani müşteri ürünü vermeyi unutup 49 gün sonra evde gözüne çarpıp öyle iade etmedi faturam nerde gibisinden ibarelerle şikayette bulunamaz. Ama insan gibi yazıp ya kardeşim ben iade etmek istemiştim fakat özel durumlardan dolayı iade edemedim ürünü iade etmekten vaz geçiyorun ki zaten yasal sürem doldu bana ürünüm için faturamı kesip gönderebilirmisiniz. deseydi zaten canımıza minnet faturasını keserdik güncel tarih'te almış gibi gönderimini yapardık zaten biz bu işin içerisinde olduğumuzdan bir faturadan korkacak insanlar değiliz. elinden gelenin ardına koymasın bütün kanıtlarımla beklemedeyim ben..