Selam tekrardan dostum,
Ben sana anlatamıyorum sen anlamak istemiyorsun. Sen ürünü iade etmek istemenden kaynaklı olaraktan muhasebeye senin faturanın kesilmemesini ilettik. Sen insansın ya hani ürünü kargo firmasına vermeyi unutuyorsun 49 gün sonra gözüne çarpıyorda iade etmek istiyorsun. Bizde senin faturanı ürün iade olacak gelecek diye beklememizden kaynaklı faturası kesilmemiştir. Senin dışında bütün satışlarımız faturalıdır. Dilediğin yere şikayette bulun dilediğini yap. Fakat işin sonunda tekrarlıyorum yaptığın şikayet'te benden ŞİRKETİMDEN kaynaklı olaraktan herhangi bir sorun çıkmaz ise Tarafından şirket adını ve şirketimi kötülemek iftira atmaktan şikayetci olacağım... Benim içim ferah beklemedeğim bütün mesajların elimde yedekleri mevcut avukata yaptığın konuşmanında götüntüsü kayıt altına altındı bununda bilincinde ol... Hayırlı geceler dilerim sana şimdidern...
Hocam yanlış anlamayın ama maliyede R10 değil iade süresi dolunca fatura neden kesmediniz diye canınızı sıkabilirler bence iki tarafta sağ duyulu davransın aranızda anlaşın
Not: r10 kısmı burada sorun yaşatan kişi karşı tarafın sorununu çözerse ve büyük sıkıntılar yaratmamışsa foruma devam edebilir birileri gelip bunu başka yerlere çekmesin şimdi