Evdekitepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin ihtarnamesini yolluyorsun anlamam içinŞakamısın sen ve avukatın
Hangi avukat sana akıl veriyorsa diplomasını yırtsın atsın,Tekrar ticaret hukuku okusun.
Madem ben iade etmedim sende 7 gün içinde faturayı kesmek zorundaydın değil mi?
Bana bugün fatura keserim ama KDV ödersin diye bir beyanın var.İlettim bu ygörselide 3 kuruma
Tüm herşeyi ile şikayetlerimi yaptım.Karar merci ben değilim yukarıda yazdıklarını denetime anlatırsın doğrudur yanlıştır bir fikrim yok.
Ben ürünü geri almıyor diye şikayette bulunmadım
Faturasız ürün satıyor diye şikayette bulundum.Kargo firmasındanda gerekli bilgileri aldım
Kolay gelsin

Selam tekrardan dostum,
Ben sana anlatamıyorum sen anlamak istemiyorsun. Sen ürünü iade etmek istemenden kaynaklı olaraktan muhasebeye senin faturanın kesilmemesini ilettik. Sen insansın ya hani ürünü kargo firmasına vermeyi unutuyorsun 49 gün sonra gözüne çarpıyorda iade etmek istiyorsun. Bizde senin faturanı ürün iade olacak gelecek diye beklememizden kaynaklı faturası kesilmemiştir. Senin dışında bütün satışlarımız faturalıdır. Dilediğin yere şikayette bulun dilediğini yap. Fakat işin sonunda tekrarlıyorum yaptığın şikayet'te benden ŞİRKETİMDEN kaynaklı olaraktan herhangi bir sorun çıkmaz ise Tarafından şirket adını ve şirketimi kötülemek iftira atmaktan şikayetci olacağım... Benim içim ferah beklemedeğim bütün mesajların elimde yedekleri mevcut avukata yaptığın konuşmanında götüntüsü kayıt altına altındı bununda bilincinde ol... Hayırlı geceler dilerim sana şimdidern...