sagalas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Web tabanlı bir sistem için VPS veya yönetilebilir sunucu arıyorum. Proje detayına çok girmek istemiyorum; ancak ihtiyaç duyduğum teknik yapı ve hizmet beklentilerim net olduğu için doğrudan sistem gereksinimleri üzerinden ilerlemek istiyorum. Daha önce kullandığım bazı hosting ve sunucu hizmetlerinde sürekli benzer problemlerle karşılaştım. DDoS saldırısı alındığında hizmetin tamamen durması, gece başlayan bakım süreçlerinin gündüze kadar uzaması, birkaç haftada bir erişim veya performans problemi yaşanması artık iş akışını aksatır hale geldi. Zaman zaman SSH bağlantısının kopması, web tarafının erişilemez olması ya da bakım süreciyle ilgili net bilgi verilmemesi de bu süreci daha yorucu hale getiriyor.

Sistem genel olarak frontend, backend ve veritabanı olarak ayrı servislerden oluşuyor. Frontend tarafında Next.js, backend tarafında Node.js / TypeScript, veritabanı tarafında ise PostgreSQL kullanılıyor. Yapının Docker ile sorunsuz çalışması gerekiyor. Bunun yanında Nginx reverse proxy, SSL kurulumu, port yönlendirmeleri ve subdomain yapılandırmasını da rahatça özelleştirebilmem gerekiyor. Aradığım minimum yapı 6 vCPU veya üzeri işlemci, 16 GB RAM ve 160-200 GB arası SSD / NVMe disk şeklinde. İşletim sistemi tarafında Ubuntu 22.04 veya 24.04 yeterli olacaktır. Docker / Docker Compose desteği, PostgreSQL için iyi disk ve I/O performansı, DDoS koruması, SSL / DNS işlemlerinde esneklik ve gerektiğinde kaynak yükseltme imkânı olması benim için önemli. Çok yüksek bir trafik beklentim yok; ancak frontend, backend ve veritabanı aynı sunucu üzerinde çalışacağı için kaynakların rahat olması gerekiyor. Özellikle disk performansı düşük, yoğunlukta tıkanan, I/O problemi yaşatan veya kaynak kullanımı konusunda belirsiz kalan sunucularla vakit kaybetmek istemiyorum.

Benim için uygun olmayan durumlar; plansız kesintilerin sık yaşanması, bakım saatlerinin uzaması, DDoS durumunda tüm hizmetin etkilenmesi, SSH veya web erişiminin sebepsiz şekilde gitmesi ve destek taleplerine geç dönüş yapılmasıdır. Aynı şekilde problem yaşandığında “bizde sorun yok” denilerek konunun kapatılması ya da yedekleme tarafında net bir politikanın olmaması da istemediğim şeyler arasında.

Teklif verirken sunucu lokasyonu, CPU modeli veya vCPU bilgisi, RAM miktarı, disk türü ve kapasitesi, aylık fiyat, trafik limiti, DDoS koruması, yedekleme durumu, destek saatleri ve yönetimli destek verilip verilmediği gibi bilgileri yazarsanız sevinirim. Uygun teklifleri konu altından veya özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.
Teşekkürler.

Merhabalar,

Belirtmiş olduğunuz sistem gereksinimlerine uygun, 10 Gbit hat Mars Veri Merkezi Konumlu ( 3 Yedek ISP ) ile yüksek performanslı ve kesintisiz erişim sağlayan özel altyapılı VDS sunucularımız mevcuttur.
Dilerseniz Deneme Sunucu Açabiliriz.
Ücretsiz Plesk Lisans Sağlayabiliriz.

⚙ Tüm sunucularımız %99.9 uptime oranı ile çalışmakta olup, donma, kasma veya bağlantı kopması gibi sorunların yaşanmaması için 7/24 izleme ve optimizasyon süreçlerinden geçirilmektedir.

Talebiniz doğrultusunda özel (temiz) IP tahsisi yapılabilmektedir. Her IP, teslim öncesinde geçmiş kontrolünden geçirilir ve yalnızca tek kullanıcıya atanarak güvenli kullanım sağlanır.
Altyapımızda kullanılan NVMe disk teknolojisi, yüksek ağ bağlantı hızları ve aktif DDoS koruma sistemleri, özellikle stabilite gerektiren projelerde maksimum verimlilik sunar.
Ayrıca tüm VDS, VPS hizmetlerimiz, tam yedekleme desteği, anlık kaynak yükseltme imkânı ve teknik destek garantisi ile sunulmaktadır.

İhtiyacınıza en uygun yapılandırmayı belirlemek ve detaylı fiyat teklifimizi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

VDS PAKETLERİMİZ : https://vdshosting.com/vds-sanal-sunucu
YURT DIŞI VDS PAKETLERİMİZ : https://vdshosting.com/yurt-disi-vds-sunucu

VDS KONUMUZ : https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu/4578547-dijital-dunyada-gucunuz-biziz-127757-premium-vds-sunucular-9889-aninda-aktivasyon-11088-vds-hosting-guvencesiyle-100-performans-127911-7-24-profesyonel-destek.html

⚡ Uptime Oranları ve Sunucu Durumları : https://status.vdshosting.com/

--
Saygılarımızla,
İyi çalışmalar dilerim.

VDS HOSTİNG BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
info@vdshosting.com
www.vdshosting.com
+90 (850) 309 02 69