Doğru diyorsun hocam şükür sorunsuz tamamlıyorum hizmetimizden daha bir şikayet aldığımız olmadı sadece empatili gidiyorum diyelim.
Ben dogru bulmadım.
Sizin niyetinizi anliyorum ama ticaretin en onemli kuralı arz talep dengesini bozmamaktir. Bana 8 sayfa ceviri geliyor. 750 şer rl den 6 bin tl diyorum. Ceviriyi yapiyorum. Teslim ediyorum. Odeme aliyorum. 1 hafta sonra ariyor. Efendim falanca sayfalara gerek yokmuş bu işlem icin. Ben bunu bilmek zorunda degilim, söylemek zorunda da degilim. Sen bileceksin ve ihtiyacın ne ise o işlemi yaptiracaksin. Benden bunu istedin, şu kdr zamanda istedin, ben de talebini sorunsuz tamamladim.
Sizinki de böyle. Sizden site talep edilmiş. Aiz de bu işi yapiyorsunuz. E isinizde de iyi iseniz sorunsuz tamamlarsiniz zaten.