Herkese selamlar,
Hem son kullanıcı için kusursuz bir deneyim sunan hem de site yöneticisine tam kontrol sağlayan,
modern ve premium tasarıma sahip yeni nesil APK indirme yazılımımızla karşınızdayız!
Gelişmiş özellikleri, hızı ve gelir odaklı yapısıyla sektördeki standartları yeniden belirliyoruz.
Öne Çıkan Bazı Özellikler
Yazılımın temel dinamiklerini görselde sizinle paylaştık; ancak buzdağının görünmeyen kısmında çok daha fazlası var:
- Geleceğe Yatırım (PHP 8.4): En güncel PHP sürümüyle yazılmış, maksimum performanslı ve güvenli altyapı.
- Bulut Depolama Entegrasyonu: Sunucu maliyetlerinizi sıfıra indirecek, popüler bulut depolama servisleriyle tam entegre sistem.
- Gelişmiş Yönetim Paneli: İçeriklerinizi, üyelerinizi ve reklam alanlarınızı tek bir noktadan kolayca yönetin.
- Google Adsense Uyumlu: Reklam yerleşimleri ve sayfa yapıları, Adsense onayını en hızlı ve en yüksek olasılıkla alabileceğiniz şekilde optimize edilmiştir.
- %100 SEO Odaklı Altyapı: Arama motorlarında hızla yükselmeniz için temiz kodlama ve modern SEO mimarisi.
Canlı Demo ve İnceleme
Yazılımın yönetim panelini ve kullanıcı arayüzünü doğrudan deneyimlemeniz için demo modumuz aktiftir.
📌
Not: Güvenlik ve veri bütünlüğü adına yönetim panelinde
Demo Modu etkindir. Bazı kritik özellikler (silme, kritik ayar değişiklikleri vb.) pasif bırakılmıştır; ancak sistemi ve paneli baştan sona özgürce gezebilirsiniz.
Demo Bağlantısı :
https://www.turkapk.com/
Admin Kullanıcı Adı ve Şifresi :
r10 -
admin Sorularınız ve Detaylı Bilgi
Aklınıza takılan her türlü soruyu, lisanslama detaylarını veya ek özellik taleplerinizi
konu altından (yorumlar) ya da
özel mesaj (PM) yoluyla bana iletebilirsiniz. En kısa sürede dönüş sağlayacağım.
Fiyatlandırma
Yazılımın ücreti
5,000₺ olarak fiyatlandırılmıştır. Açık kaynak kodludur, r10 içi ve dışı kesinlikle satışı yasaktır. Ödeme yöntemleri havale, eft ve fast'dir.
İlk Kurulum Ücretsizdir.