Herkese merhaba,

Forumda ve genel olarak çevremde sürekli yaşanan bir sorun var: AdSense onay sorunu.

Şöyle bir hizmet vermeyi düşünüyorum: Herhangi bir domain ve hosting alıp sitenizi hazırlayıp bana, daha doğrusu firmama veriyorsunuz. Sitenizdeki içerikleriniz yetersizse ekibim sitenize içerik girişi yapıp, sitenizdeki SEO hatalarını giderip, onaya hazır hale getiriyor ve sitenize onay alıyoruz. Onay alamazsak ödemiş olduğunuz ücreti %100 iade yapıyoruz. İşlem öncesinde domaininizin banlı olup olmadığını da kontrol ediyoruz.

Veya şu şekilde de düşündüm: Direkt olarak siteyi biz kurup onay alıp AdSense hesabıyla beraber direkt olarak size de verebiliriz. Bu bizim için daha da kolay olur fakat AdSense tedariği konusunda sorun yaşayabiliriz. Buradaki temel amaç insanların AdSense onay süreciyle uğraşmadan direkt olarak kendi işine odaklanması ve sitesini geliştirmesi.

Bu konuyla ilgili bana verebileceğiniz öneri varsa önerilerinize açığım. Konuyu tamamen spontane bir şekilde açtım. Bunun üzerine düşünüp, sizlerin de yorumlarını dikkate alıp yakın bir tarihte böyle bir hizmet vermeyi düşünüyorum. Sadece onay konusunda değil, AdSense konusunda başka hangi konuda danışmanlık hizmeti isteyebilirsiniz? Düşüncelerini ve fikirlerini belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.

Ben Kimim?
Mukas Medya Ltd. firmasının kurucusuyum. Birçok firmaya SEO sektöründe danışmanlık, tanıtım yazısı & backlink hizmeti, Google Bilgi Paneli oluşturma hizmeti ve daha birçok konuda destek veriyorum. Genel olarak bu işlemlerimi r10 dışında anlaşmalı olduğumuz firmalarla yapıyoruz. R10'u genel olarak boş zamanlarımda vakit geçirmek için kullanıyorum.

AdSense tecrübem.
2017 yılından beri AdSense ile haşırneşirim diyebilirim. 23 Eylül 2020 yılından beri ise resmi olarak Google AdSense Ürün Uzmanıyım. 2022 yılında ise
Dublin'de Google'dan ödül aldım. Bu ödülü alan ilk ve tek TÜRK olma ünvanını elimde tutuyorum. Ek olarak 3 adet Google'dan almış olduğum sertifika mevcut, kullanıcılara ve diğer ürün uzmanlarına sağlamış olduğum eğitimler ve destekler için. Yıllardır AdSense destek üzerinden binlerce kişiye destek sağladığım için bir sitenin neden onay alamadığını direkt olarak anlayıp çözümleyebiliyorum. Kısacası kendimce AdSense konusunda bilgili olduğumu düşünüyorum