İcra dairesine gidip tüketici hakem heyeti kararını icra edicem diyeceksin sana bir form verecekler formda kararın uygulanma şekli gibi bir alan var o kısma THH kararı kullanıcıya eski tarifesi tüm haklarıyla iadesi şeklinde girersin sonra alttaki formu doldurduktan sonra asıl icra dairesine yönlendirirler seni ordaki bankta ödeme yapıcaksın icranın başlaması için 14 günleri olucak icra açılınca ararlar seni aramazsa bankodan icranın ne zaman kesinleşeceğini ne zaman haciz işlemi başlatabileceğini sor sen böyle sordukça onlar işleyişi anlatırlar zaten ama ilk olarak kararın icrası için icra açmalısın vodafone anlaşmak istediğinde icranın peşini bırakma verdiğin dilekçelerde karar gereğince, son derece yapıcı iletişim kurup sürekli iletişime geçmeme rağmen kararı uygulamamışlardır icra, harç vb tüm masrafların karşı tarafa yükletilmesine şeklinde icranın sonunda bağla dilekçelerini.
Cevabınız için teşekkür ederim. Haciz işlemi demişsiniz. Ben maddi bir talepte bulunmıyorum zaten karar da o yönde değil. Haciz konusunu anlamadım.