Yorumları sakince okudum sakincede cevap vereyim.
Öncelikle geçmiş ticaretlerime ve son açtığım sıfır ürün konuma göz atın sonrasında.En son konum ise iade edemediğim ürünlerin sıfır ürün konusu
Evet bu forum bir ticaret formu olmasada tüm arkadaşlar burada birilerine destek olabilmek niyeti ile yine burada iş yapıyorlar.Kısaca Bende onlardan biriyim..
Belli özel sebeplerden dolayı evet ürünü o tarihlerde iade edemedim ve aklımdan tamamen çıktı.
Evde ürün gözüme çarptı ve tekrardan iade etmek istediğime dair yazdım,arkadaşın direk yazdığı yazıyı koyuyorum.
İlk cümlesi
“Ürünü kullanın 2 ay sonra iade edin”
Bu cümleye iğreti oldum.Yani öyle böyle sinirlenmedim değil
Uzatmak istemedim faturasını istedim
ardından 5 yaşındaki çocuğu kandırırcasına cümleler,karşısındaki ilk defa alışveriş yapıyormuşcasına bilmişlikler,yine “uyanıklık yapıyorsun”vs vs.Fatura kesmek zorunda değilmiş gibi fatura istersem KDV ödeyecekmişim gibi cümleler
Hali ile bu beni dahada yükseltti.

Arkadaşın olumsuz deneyimlerinden dolayı bunları yazdığından şüphem yok ancak,beni tanımadan bu cümleleri yazmasını kabul edemem.
Dün o sinirle son cümlemde fatura meselesinden dolayı şikayet edeceğimi yazmıştım ama haklı olabileceğini düşünerek konuyu kapatmıştım.Ancak bu konuyu açarak ne yapmak istediğini net olarak anladım.

hem ticaret Bakanlığına hemde viemewebsitesi bilgilerini haritalardaki işletme bilgileri dekont yazışmalar vs vs ile beraber şikayetimi bu konuyu okuduktan sonra bugün hemen yapacağım

Ürüne gelecek olursak burada yorum yapan arkadaşlardan kim istiyorsa ürünü ücretsiz hediye göndereceğim.Ürünü hediye ettiğim kişi Eğer ürünün kullanılmış giyilmiş olduğuna dair bir iz leke kırışıklık yıpranma vs vs görürse alacağı cezanın masraflarına ortak olacağım söz.

İade almama konusunda haklı.Suçlamadım neden almıyorsun diye.Kendisine özel sebepten gönderemediğimi söyledim direk ürünü kullanmışsın uyanıklık yapıyorsun demesine canım sıkıldı.Arkadaşı,neden almıyorsun alacaksın şikayet ederim vs gibi bir giriş cümlesi kullanmadım.Böylede bir niyet içinde değilim.Açık iletişimden konuşmaktan oluru varsa oldurmaktan yoksa hayırlısı demekten yanayım.
@suleymand;
@Zenith Capital;
@tematem;
@ArasTasarim;
@yagmursoft;
@erdemir2;
İsteyen kişi pm atabilir ürün için.