Mubi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef kriptoyla yollamistim. Kullandığım borsa aşırı kar edince paramın yarısını kesmişti bende bu şekilde paramı isletip en azından ana parami toparlarim diye düşünmüştüm..

Tutar 600 bin TL idi hayatimin en büyük hatasını yaptım sanırım. Sanırım toparlama ihtimalim yok birdaha bu parayı 🥲

Aklımda takılan ise. Bahsettiğim kişi para kar edince filtresini verelim demişti sonra hayır kurumuna bağışladığını söylemişti acaba odami yalandi. Dini kullanıp bu kadar yalan söyleyip ve 6 ay boyunca konuşması. Aklımda kaldı bir ümit geri döner diye düşünüyorum aklım almiyor bir insan kandırıp neden oyalar 6 ay
Hocam geçmiş olsun tekrardan. O hayır kurumu bağışı falan hepsi masal bence. Dini imanı alet etmek zaten bu kansızların en büyük silahı. Bana kalırsa adamın seni 6 ay oyalamasının çok net iki sebebi var. Birincisi sen uyanıp sağa sola şikayet etme diye seni sıcak tutmak. İkincisi de o yolladığın 600 bin liralık kriptoyu mikserlerden geçirip tamamen izini kaybettirmek için zaman kazanmak. O ufak ödemeleri de sırf sen oltadan kopma diye yaptı. Giden gitmiş canın çok yanacak biliyorum ama kendini daha fazla yiyip bitirip psikolojini bozma.