Ayrıca yaptığın tek şey laf cambazlığı yok orda şu görünüyor burada görünmez aslında şöyle de böyle de... Bir şey neyse odur.. Sanal sunucu diye de her şey olduğundan bu kadar farklı görünmez.. Yaptığını kabulleneceksin. Ve çaldığın zamanımı ve enerjimi tazmin etmezsen eğer seni kesinlikle dava edeceğim. Oyun oynamıyoruz burada... Hile hurdayla kelime oyunu yaparak kandırmaya çalışıyorsun.. Yandaşlarını da önden yolladın zaten.

@xtreme; Gerekirse gerçekten sunucu işinden anlayan satıcı arkadaşları hakem tayin edelim. Eğer bu şahıs haklıysa param yansın sunucu da kendinin olsun. Yok eğer ben haklı görünürsem de benim dünden beri o kadar işimin arasında uğraştırdığı için benim maddi ve manevi zararımı tazmin etsin. Yoksa kesinlikle ben bu işi mahkemeye götüreceğim. İnsanlık hali her işte sehven bir sorun olabilir. Anlayışla karşılarız. Ama burada planlı yapılan bir katakulle var. Benden beni kandırmak ve menfaat sağlamak suretiyle benden çaldığın zamanımı ve enerjimi tazmin edeceksin. Başka yolu yok.