birtikta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef katılmıyorum. FIFA'nın web sitesinde endenozya dili var.

Çok medeni sandığımız batılı ülkelerin bize maalesef gıcığı var.
Türkiye'nin pazar gücü çoğu saçma AB ülkesinden fazla.
MthtCnBZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bakış açınız hatalı. Birçok oyunda ve platformda portekizce dil seçeneği var. toplam nüfusu 10m civarında. yani bizim oyuncu potansiyelimiz ve platform kullanıcı potansiyelimiz bu ülkeden çok çok fazladır. İster orijinal olsun ister korsan, farketmez.

ben size gerçeği söyleyeyim hocam. TAMAMEN TÜRK DÜŞMANLIĞI ve bunun sebebi de bu yapıların yönetimlerinde çokça yahudi, hintli ve çinli olmasından kaynaklı. son 25 yılda birçok online oyun ve platformda Türk oyunculara ve kullanıcılara karşı yapılan yaptırımları araştırın derim internette bolca bulabilirsiniz.
Arkadaşlar, eğri oturup düz konuşalım. Hiç bir "ticari" firma kolay kolay kaz gelecek yerden tavuk esirgemez. Yok Türk düşmanıymış, yok bizi sevmiyorlarmış gibi söylemlerin karşılığı ticarette olmaz kolay kolay. Devletler sadece kendilerini severler, geri kalan her şey ticaret ve menfaat ilişkisidir. --edit--

Öte yandan, portekiz konuşan oyuncu sayısına da bakmak gerekiyor. Buyurun, AI'ya sorunca bile aşağıdaki linki verdi. Bir göz gezdirin, anlayacaksınız demek istediğimi.

https://www.transphere.com/portugues...-localization/

Harbiden daha çok şey yazılır ve tartışılır bu konu üzerine ama "Türkleri sevmiyorlar abi yaa" mantığının yeri yok.

Edit://üslubum biraz sert olmuştu, bunu düzelttim. kusura bakmayın lütfen.