Merhaba, ablam kanser tedavisi görüyor, bir kaç ay önce bir ablamı kaybettim. Ailece yıkıldık. Bu ablamda zor bir süreçte geçiyor.
Dualarınıza talibim. Tedavi görüyor ancak doktorlar üstü kapalı bir beklentiniz olmasın diyor.
Hergün kemoterapiye götürüyorum her gün gözümün önünde eriyor.
Çaresizlik nedir tam anlamıyla bu olduğunu anladım.
Dua eden herkese şimdiden Allah razı olsun. Sevdikelrinizi kıymetini bilin. Hayattayken sarılın sevin. Kaybedince gerçekten hayatın bir anlamı kalmıyor artık
Rabbim acil şifalar versin. İsmini dahi anmak istemediğim bu illet hastalıkla çocukluğumdan beri Annem için mücadele edip savaşmaktayız.
Şunu çok iyi biliyorum ki en iyi doktorlar en iyi tedaviler ve ilaçlar kullanılsa bile psikolojik ve iç huzur sağlanırsa hastanın başaramayacağı hiç bir şey yoktur.
Çok zor zamanlar ve durumlar atlattık. Tekrarlanan süreçlere ve zor kararlara girdik çıktık. Çok şükür şuan sağlık tedavileri ve hayati riski en az olduğumuz dönemdeyiz.
Ailemde ırsi olarak gelen bu kötü hücre bizde çok yaygın ve büyüklerimin bir çoğunu bu şekilde kaybettim. Benden yaşça çok daha küçük kuzenim mücadele ediyor. Allah size sabır sıhhat ve güç versin.
Beraber olduğunuz sürece ve moralleri iyi tuttuğunuz sürece kişiye umut olunursa bu hastalığın gözükenden daha güçsüz olduğunu söyleyebilirim. Rabbim kimseyi bu hastalıklarla sınamasın.