Dünyadaki tüm alanlarda nedense Türkçe dili eklenmiyor.Oyunlara bakıyorum her dil var Türkçe yok.Beyaz eşya alıyorum kitapçıgında Türkçe yok.Program alıyorum Türkçe dili yok.En son FIFA sitesine girdim, Türkiyenin kaliteli bir kaç fotografına ihtiyacım vardı.Adamlar her dili koymuş Türkçeyi koymamış.Bu bence onların ihmalkarlıgı degil.Bizim duruşumuzun aciz olmasından kaynaklanıyor.Herşeye el atan devlet.Bunada zorunluluk getirsin.Steamda oyun Türkiyede oynanacaksa oyun türkçe destegi olsun.Türkiyede Elektrikli alet satıyorsun Türkçe destegi olacak.Türkiye dünya kupasında fakat dil destegi yok.Yada global yapacaksan sadece ingilizce yapacaksın.
En basiti şöyle düşünün hocam Mahsun Karaca haricinde Türkiye de kaç kişi Winrar almıştır ? mesele satılan ürüne rağbet olup olmayacağı ile alakalı 25 senedir Battlefield serisinin hemen hemen her oyununu oynadım hiç birisi Türkçe değildi taki Battlefield 1 çıkana kadar Türkçe olmasının tek sebebi oyunun bir bölümünün Türkiye de geçiyor olması 1. Dünya savaşı Çanakkale dolayısı ile Türkiye den satım alımlar patladı arkasına çıkan serinin diğer oyunlarında Türkçe dil desteği yine yok mesele malı satın alacak kişilere yönelmek .