hocam zaten anlık da açılaibliyor birkaç günde de. kısa sürede yani. 2 hafta en geç açılma süresi verdim. aylık 30 hesaba yakın işlemimiz var bu sıralar o kadar hızlı işleme aldıramıyoruz o nedenle max 2 hafta diyoruz ve öyle de oluyor zaten. ve biz tekrar kapanırsa tekrar ücretsiz işleme aldırıyoruz. hindistan vs değil temsilci üzerinden. kişisel bir method da değil çok kez yaptık tekrar kapanırsa açıyoruz bizim hizmetimiz bu şekilde siz farklı çalışıyorsunuz diye bizimki yalan olmuyor baltalamayalım birbirimizin işini hoş olmuyor. birçok hesap açtık tecrübemiz var yeni değiliz. alakasız şekilde mesajıma yanıt veren sizsiniz sonra da ben neden alıntılamayayım? gereksiz muhabbete girmeyelim.
batuhanylmzxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size özel bir bir mesaj iletmedim kimse garanti sunamaz biz de temsilci ile çalışıyoruz yaklaşık 2 senedir, hiç bir temsilci garanti sunmaz çünkü sürekli temsilciler değişiyor 1 saat sonra kapansa dahi temsilci tekrar işlem almaz ve şuan de dediğin fiyatlara işlem aldıramazsın temsilci değildir o ayrıca temsilci 2 hafta da hesap açmaz Max 3 gün 2 hafta muhabbeti Hindistan gac sistemi veya medya üzerinden alınan bireysel işlemdir. Bireysel işlemler de method üzerinden işlem alınır 2 hafta sonra o methodun çalışacağının da hiç bir garantisi yoktur
Ayrıca senin dediğin gibi olsa dahi temsilci tekrar işlem alsa bile temsilcinin 2 hafta sonra hala bunu yapmaya erişim ekranının olacağının da hiç bir garantisi yok belki işten kovulacak

Mesajı alıntılama lütfen başkasının konusuna mesaj yazarak konuyu baltalamayalım,iyi günler