mdenz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çünkü temsilcimiz ile süreci yürütüyoruz 2 hafta içinde en geç açılıyor. ve eğer tekrar kapanırsa zaten ücretsiz açıyoruz. neden buna sinir oldunuz anlamadım ben de insanların mağduriyetini çözmek için buradayım. en geç 2 hafta içinde açılmazsa kesinlikle iade garantisi veriyorum bugüne kadar kimseyi mağdur etmedim etmem.
Hocam size özel bir bir mesaj iletmedim kimse garanti sunamaz biz de temsilci ile çalışıyoruz yaklaşık 2 senedir, hiç bir temsilci garanti sunmaz çünkü sürekli temsilciler değişiyor 1 saat sonra kapansa dahi temsilci tekrar işlem almaz ve şuan de dediğin fiyatlara işlem aldıramazsın temsilci değildir o ayrıca temsilci 2 hafta da hesap açmaz Max 3 gün 2 hafta muhabbeti Hindistan gac sistemi veya medya üzerinden alınan bireysel işlemdir. Bireysel işlemler de method üzerinden işlem alınır 2 hafta sonra o methodun çalışacağının da hiç bir garantisi yoktur
Ayrıca senin dediğin gibi olsa dahi temsilci tekrar işlem alsa bile temsilcinin 2 hafta sonra hala bunu yapmaya erişim ekranının olacağının da hiç bir garantisi yok belki işten kovulacak

Mesajı alıntılama lütfen başkasının konusuna mesaj yazarak konuyu baltalamayalım,iyi günler