normalde üşenirim fakat yazmak geldi içimden öncelikle yazı için teşekkürler kendi deneyimimi anlatmak istiyorum. yıllarca cpanel, plesk kullandım bunlar gerçekten çok stabil paneller, yıllarca kahrımızı çekti. Fakat Panelica ilk kez bana bunları aratmayan panel oldu dersem yalan olmaz sanırım. Ben Panelica kullanıyorum proxy lisans vereceğim parayı Panelica'ya veriyorum, kafam rahat. Eklenti gerekmiyor, CloudLinux gerekmiyor. Docker entegre, sonradan yama değil. enterprise sürüm kullanıyorum fakat 5 dolarlık sürümde bile yıllarca bize kitledikleri eklentileri ücretsiz veriyor,. Özellikle Claude entegre geliyor kendi API'nizi giriyorsunuz, Cloudflare yönetimine kadar ele alıyor. Müşteride sorun oluyor, düzelt diyorum, düzeltiyor. Bir site yap diyorum, yapıyor. Geçen gün birkaç saatte Panelica içerisindeki AI entegrasyonu ile lisans satış sitesi açtım. E-ticaret siteme ürün ekletiyorum aslında yapması sorun değil bunları canlıda bir insan gibi yönetiyor mesela cloudflare domain ekle dşyorum ekliyor mail ayarlarını yapıyor, yada subdomain açınca cloudflare aylarını otomatik yapıyor, olabilecek sanırım maximum seviye Bence buna da göz atıp inceleme yaparsanız faydalı olur diye düşünüyorum ben 80 adet domain barındıran biriyim belki bana yeterli geliyor olabilirde daha ilerisini bilemem fakat bugüne kadar yaşadığım en güzel panel deneyimi.