Öncelikle hayırlı olsun şimdiden hocam. Manuel alıyorsanız şayet (ben manuel almıştım) debriyajı salmayın hiç. Beynimde böyle kodlamıştık hocayla. Debriyaj durumu önemli hep. Salmayın hiç bir şekilde. Onun dışında parklar (yine debriyaj kontrolünüz iyi olursa) rahat. Matematik zaten kurslarda öğretilenler ve siz de buna çalışmışsınızdır. Matematiğine göre ilerlersiniz parklarda. Genelde yaşanan sorunlar parka girerken ya da çıkarken stop ettirme gibi şeyler oluyor. Stop ettirmek en büyük sıkıntılardan olduğu için (2. bir şans olsa da) dikkat etmekte fayda var. Bir ikincisi sinyaller. Ben her şeye sinyal veriyordum. Vermem gereken yerde zaten veriyordum ama dikkatim hep dışarda idi sürekli ayna kontrolü sürekli gelen giden kontrolü. Ne kadar max kontrol o kadar iyi (sınav için ekstra iyi). Onun dışında söylemek istediğim sohbet muhabbet dengesini iyi kurarsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim heyet baya tatlı yaklaşmıştı bana hatta sapağı kaçırma biraz yavaşla vs vs. gibi telkinlerde de bulunmuşlardı.

Bu arada paralel parkta manevra hakkın var birkaç kere öne gidebiliyorsun. Haklarını son kez hocayla konuş teyit et (yeni bir güncelleme geldi mi gelmedi mi bilmediğim için söylüyorum). L parkta da geri geri gelirken manevra yok ama çıkarken manevra sorunun yok istediğin kadar.

Aklıma ilk gelenler bunlar hocam. Siz yine de bir teyit edin haklarınız konusunda. Çünkü olası durumda hocanız müdahele edip hakkın var vs vs diyebiliyor.

Ek not: Bu arada eğitim aldığın araçla sınava girme hakkın var. Başka bir araç gelirse ben kendi aracımı istiyorum diyebilirsin. Bizde diyen olmuştu epey. Değiştirdiler hemen.