Merhabalar, +44 ile başlayan bir GiffGaff hattım vardı ve bu hat ile kullandığım Telegram hesabım vardı. Ancak yükleme yapmadığım için hattım devredışı bırakılmış ve bu yüzden çıkış yapılan telegramıma tekrar giriş yapamadım. Devredışı bırakılan bu numarayı birebir şekilde almak mümkün mü? Ben çözüm bulamadım ama belki forumda eli kolu uzun birisi vardır.
Soracağınıza emin olduğum soruların cevapları:
- Telegram başka hiçbir cihazda açık değildi yani kodu alabileceğim uygulama yok.
- Telegram desteği diye bişey malesef yok hiçbir şekilde yanıt vermiyorlar.
- Sim kartı fiziksel olarak elimde ancak çalışmıyor, aktivasyon kodunu girdiğimde bana yepyeni bir numara atadı.
- Giffgaff ile konuşmayı denedim ama spesifik olarak aynı numarayı vermiyorlar. Ve benden numaranın ilk kurulduğu giffgaff hesabını istiyorlar, lakin sorun şu ki ben hiç giffgaff hesabı açmamıştım. Hattın üstünde direkt numarası verilen şekilde bu forumdan almıştım, alan arkadaşlar bilir direkt tak kullan yapılabiliyor.
Yani kısacası çözümünün olmadığına eminim ama sadece belki burda eli kolu operatörlere kadar uzanabilen ve bana istediğim numarayı havuzdan verebilecek birisi vardır.. Gerçekten çok önemli bir Telegram hesabıma bağlıydı numara.