@dogantuysuz; bunu cevaplamanın nedeni vatana fayda hepimiz mükemmel miyiz siz güzel bir dil kullandınız kavgacı değil size eşlik edeyim ''karadenizli olmayıp fıktası anlatanında güleninde ..... ... ve duyar kasanların çok büyük kısmı Vatana millete 1 kuruşluk faydası olmayan insanlar.'' burada adil bir yaklaşımınız var güleninde gülmeyenide saçma sapan bir olay olduğunu idaa ediyorsunuz bende size bunu sormak istiyorum rahmi koç aynı cümleyi çerkez türk laz süryaniler için kullsansaydı onlar içinde mağdur edebiyatı der miydiniz tüm samimiyetiniz ile ve konu sahibine neden işte bu olaylar sonrası neden tepki göstermiyorsunuz diye konuyu başlatması halkı galyana getirme değil mi adil bir yaklaşımınız nasıl olurdu
Bana rahmi koçun anlattığı fıkrayı anlatan kişi 30 yıldan fazladır kankam olan kürt bir arkadaşım. Orada rahmi koç anlatıyor densizlik yapıyor herkes ona çullanıyor ama yanında kahkaha atan binali yıldırıma kimse bir şey demiyor. Burada adamın biri herkesin bildiği ve güldüğü fıkrayı densizlik yapıp kemara önünde anlatmış, oradaki herkes millet gülmüş ama algı operasyonu ile herkes rahmi koça yükleniyor. Koçlar babamın oğlu değil, akrabam hiç değil aynı karede yer alan ve kahkakaha atan akplilere neden kimse bir şey demiyor?
terörist başı, bebek katili apo p.ç. kitabında kürt kadınları için neler diyor onu neden hiç biri protesto etmiyor?
Yorumları okursanız silahla ateş edenleri haklı görenler bile var bu ortamda.
Ben Hemşin'im (bizim de kendi dilimiz var) Eniştem Çerkez (onlarında kendi dili var), Bir başka enişte Kürt (kürtçeyi herkes biliyor zaten). Sülalede lazda(Lazca diye de dil var) var edirneli şoparda. Biz bunları sülale olarak aşalı çoook uzun zaman oldu. Bizim kimsenin diniyle, diliyle işimiz yok bunun üzerinden mağdur edebiyatı yapıp, bölücülük yapanlarla meselemiz var.