ejder126 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@dogantuysuz; yorum yapanlar kendi fikirlerini belirtmiş acaba sizin vatan millete ne faydası yoktur dediniz mesela ilk açtığınız konu

https://www.r10.net/site-satisi/9706...ad-sitesi.html

''sitemizde 200 + VİP üye bulunmaktadır 48 TB film ve dizi yüklüdür'' hukuki bir problem yok demişsiniz olması gereken o yıllarda 5 Milyon Dolar maliyet ederken siz nasıl ortalama 8 bin dolara veriyorsunuz 2013 yılı için dahilinde Netflix bile binlerce film için milyarlarca dolar lisans ücreti ödüyor. hani vatana millete hayrı diyorsunuz ya merak ettim sizin ne gibi faydanız oldu
O site benim değildi hatta ortaklarından birisi burada üst düzey yöneticiydi orada irtibat numarası yazmışım zaten.

Aylık ödediğim vergiler bile senin gibi bir çok kişiye yıllık olarak yeter aslında. Çok fazla detaya girmiyorum ama sözümün arkasındayım, karadenizli olmayıp fıktası anlatanında güleninde ..... ... ve duyar kasanların çok büyük kısmı Vatana millete 1 kuruşluk faydası olmayan insanlar.

Bıktım bunların mağdur edebilyatlarından. 2026-27 futbol sezonu başlayınca Amedspor mağduriyet başlıkları açılmaya başlar zaten. sonuçta yine mağdurumda mağdurum diyecekler.