Merhabalar,

Instagram'da çok uzun zamandır içerik üreticisiyim, çok sayıda deneme yaptım, çok kez viral ve başarılı reklam dönüşleri elde ettim. Çok fazla sayfa açıp yönettim, ne kadar tecrübem olmuş olsa da Instagram'ın sağı solu belli olmuyor anlayamayabiliyoruz ne yapabileceğini.
Ücretli hizmet istemiyorum, istişare amacıyla açtım konuyu. Video içerikler üreticem bireysel olarak İngilizce içerikler paylaşacağım yeni hesap açıcam, kapanmaması için ve virale girmek için nasıl bi strateji yapmalıyım öneri istiyorum, paslaşalım istiyorum bu konuda. Zaten hesabım vardı 1-2 kere çevirdim sayfanın konseptini, en son yapay zeka içerikleri paylaşıyodum ve bir sürü milyon izlenen videom da vardı gündemi güzel yakalamıştım, o hesabım da bir hesap yüzünden askıda şu an.
Telefonumdan ve ipadimden açmayı düşünmüyorum, safari üzerinden hesabı açmayı düşünüyorum, ipden yine askı gelir mi emin değilim, tüm hesaplarım kapanmadı bazıları itirazı kabul olup açılmıştı ama çoğu kapalı şu anda.
En öncelikli amacım sayfayı açıp kapanmaması için önlemler almak, motivasyonumu korumam gerekiyor, bu konuda önerilere açığım.