Backlink paketi programla yapıldıysa o da sitenizi spama düşürebilir hocam. İncelemeden bir şey diyemeyeceğim. Ama backlink almaktan kastım paket değil. Aldığınız backlinkler doğal durmalı. Profil,tanıtım yazısı vs karışık almalısınız. Anchor textleri çeşitlendirmelisiniz pek çok etmen var. Siteniz yeniyse yapabilir içerik girmeye devam edin, ek olarak başka bir marka adına benziyorsa yapabilir.
Taze içerik etkisi dediğimiz şeyi yaşıyorsun.
Yapıyorum geri geliyor geri gidiyor dediğin şeyi yapmayı bırak yalama edersin indexi. Google'ın tarama maliyeti çok yüksek bu sefer sallamamaya başlayacak.İçeriği girdikten sonra adım adım sosyal im'lerle destekleyebilirsin hiti tutarsan indexi tutarsın. hiti tutamazsan gönderi geldiği yere geri gider.
Backlink paketleri uyuşturucu gibidir siteyi bağımlı yapar, bir süre sonra öldürür haberin olsun
Ya cluster oluşturulmadı ya siz çok oynuyorsunuz. Bir de gizli sekmeden bakacaksınız. İçerigi yrni girdiyseniz ilk sinyaller 2 hafta içinde gelir. Hemen müdahale edilmez sayfa ne zaman ki düşüşe geçmeye başlar o zaman müdahale edilir. Onun da şartları var. Kapsamlı değişikliklerde eğer mantıksız girişler yaptıysanız çok sallar eski sıralamayı da kolay kolay vermez.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
site yaklaşık 5 aylık, içeriklerde 2-4 ayrdır girilmişti çok içerik yok 4-5 tane kaliteli makale var.
Sektör hukuk alanı. kelime zor değil başka bir kelimede çıkıyor şuanda
sadece şu kafamı karıştırıyor.
1- şema yapısımı bozuk acaba?
2- örneğin bir avukatın adını arayınca örneğin avukat mahmut diye arayınca avukat mahmutun kurumsal ofisine ait siteside çıkıyor bu sitede çıkıyor.
İki sitede de içerikte avukat mahmuttan bahsediliyor ama makaleler tamamen farklı site içerikleride farklı çünkü biri şahsi site diğeri kurumsal ofis sitesi. Ancak sitelerden bir tanesi ofis adı örneğin Arma Hukuk Ofisi gibi diğeri Avukat Mahmut şeklinde.
Kurumsal site anahtar kelimede ilk sayfada çıkıyor. bizim amacımız ikinci siteyide ilk sayfada çıkartmak bunlar çakışıyor olabilir mi?