Herkese Merhaba,
Değerli hocalarım bir çıkmazdayım çok kararsız kaldım sizlerin de fikirlerini almak istedim. Biraz uzun olabilir okumak istemeyenler için önemli noktaları kalın şekilde yazıyorum.

Bir Markamın Instagram Hesabı var 2015 Kurulum ve 2019'dan beri aynı kullanıcı adı ve yüksek takipçili bir hesap.
Öncesinde bu hesaptan gaming ürünleri satılıyordu (Klavye, mouse, mousepad vs.).
Sonrasında doların o dönem anlık yükselişleri sebebiyle yetişemeyip bu hesabı asıl işim olan baskı sayfasına çevirdim fakat 2022'den sonra bu hesapla hiç ilgilenmedim paylaşım bile yapılmadı.
Bu süreçte takipçi sayısı 110K'ne kadar düştü.
Şimdi eksiklerimi tamamlayarak işletmeyi tekrar ayağa kaldırmaya çalışıyorum.
Henüz hiç reklam veya PR yapılmadı sadece Reels ve Gönderi paylaşıyorum.
Hikayeleri izleyenlerin sayısı çok düşük ortalama 350 izleniyor yaş kitlesi ise çoğunluk 25-34 (Markamın Hedef Kitlesi 18-40 yaş)
Reelslar da çok uğraştığımız halde beklediğimiz gibi erişim almıyor ortalama 2K falan izleniyor. (Henüz 3 Reels paylaşıldı).
Sizce bu hesaptan devam mı etmeliyim reklamlarla toparlamak mümkün diye düşünüyorum yoksa yeni bir hesap açıp sıfırdan mı büyütmeliyim?
Mevcut Hesabım eski bir işletmeye bağlı ve bağlantısını koparamadım.
Değerli fikirleriniz benim için önemli şimdiden zamanını ayırıp konuyu okuyan herkese teşekkür ederim.