imbrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah
zoryol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000 ticaret konunu da görürüz İnşallah. Allah bereket versin.
BrkCn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler 🎉
Hayırlı olsun. Daha yüksek ticari puanlara ulaşmanız dileğiyle.
EliteLicance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun başarılar dilerim biz de ne yapalım geç de olsa keşfettik burayı 😅
ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun darısı 3000.ticaretinize...
Değerli mesajlarınız için teşekkür ederim. İnşallah daha nice ticaretlere.

ÖzayDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne oluyor 300 ticaret olunca, ben 20 senedir 200 ticarete ulaşmadım mesela, benim nerem eksildi, senin neren uzadı

Yani ticaret puanı sana ayrı bir zevk vs. bir şeyler veriyorsa tamam, motive oluyorsan ne güzel, ama bunun dışında ben doğru dürüst ne ticaret puanı istiyorum nede veriyorum, müşterininde belli bir yerden, sayıdan sonra umrumda olmuyor açıkçası, 300 olmuş, 3000 yada 30k olmuş, hepsi aynı, tek fark ticaret puanı almak için insanlardan istemek ve vakit harcamak...
Hocam kimsenin bir yerinin uzayıp kısaldığı yok mevzu tamamen dijital ortamdaki güven meselesi. Sen 20 yılda ihtiyaç duymamış veya önemsememiş olabilirsin saygı duyarım. Ama burada birbirimizi yüz yüze görmüyoruz ve tek referansımız bu ticaret puanları. Hele ki her gün dolandırıcılık konuları açılırken 300 kişiyle sorunsuz iş yapmış olmak benim için çok güzel bir motivasyon. Ben bunu zaman kaybı olarak görmüyorum emeğimin karşılığında o güveni profile yansıtmak hoşuma gidiyor o kadar. Herkesin kendi ticaret anlayışı tabii ki iyi forumlar dilerim hocam.