Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle aracı aramıyorum forumda zaten aracılar var biliyorum ancak önce sorunumu kendim çözmek istiyorum.

Yabancı birisinden hizmet satın alacağız, ödeme yöntemi olarak ise seçeneklerde en bilindik Wise, Payooner ve Westernunion var. Benim şahsi olarak payooner hesabım mevcut.

Ödeme kredi kartı/banka kartı yada direkt bu hesaplara havale ve eft ile yapmak istiyoruz. Acaba karşı taraf bize ödeme linki gönderse payooner üzerinden kart ile sorunsuz ödeme yapabilirmiyim?

Yada wise ve westerunionda bu şekilde kart ile ödeme yapabileceğim tr bankalarından direkt verilen ibana havale eft yapabileceğim bir yol var mı?

@Morpara;'dan yurt dışı hesabı açtım. Türkiye'deki paramı önce buraya çekip aynı uygulama içinde dövize çevirip yurt dışı hesabıma aktarsam o banka hesabı üzerinden direkt kişiye yine havale eft yapabilirmiyim wise ve western için?

Payooner'da bana link gönderildiğinde banka yada kredikartı ile direkt ödeme yapılıyorsa daha iyi olur.
Merhaba, öncelikle Morpara'ya hoşgeldiniz.
Hizmet satın alacağınız kişinin, Avrupa Iban'ı varsa Morpara hesabınızdan direkt Euro veya GBP olarak karşı tarafa para transferi yapabilirsiniz. Aynı şekilde Wise vb hesaplarınıza da gönderebilirsiniz.
Morpara hesabınıza önce TL bakiye yükleme yapın, transfer esnasında bakiyeniz seçtiğiniz tutara göre çevrilsin.
Avrupa ve Birleşik banka hesaplarına transfer ücretsizdir. Avrupa ve Birleşik Krallık dışında kalan ülke hesaplarına gönderimde ise avantajlı gönderim ücretleri ile gönderebilirsiniz.

Sorunuz olması halinde bizimle PM, destek@morpara.com e-posta adresimiz veya 0850 290 3410 numaralı çağrı merkezimizden iletişime geçebilirsiniz. Çağrı merkezimiz, Pazar günleri hariç 09:00-18:00 arasında hizmet vermektedir.