rockyemin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yaptığın site statik mi? Yani lokalde oluşturulan sitenin klasöründeki dosyalar şu şekilde mi? İndex.html, style.css vs. gibi mi görünüyor? Eğer böyleyse en basit haliyle anlatıyorum:

1. Adım: Claude an şunu yaz:

"Siteyi tek bir cPanel hosting hesabına yükleyeceğim. Çıktı olarak tüm dosyaları (index.html, css, js, görseller) eksiksiz ver ve doğrudan public_html içine yüklenebilecek şekilde hazırla."

Bu şekilde eksiksiz bir dosya dizini oluşturmuş olursun

2. Adım bir domain ve hosting satın al (Cpanelli)
Domain varsa nameserver yönlendirmesi ile hostinge bağla.

3. Adım hostingin cpanel içerisindeki dosya yöneticisi bölümünden public.html klasörünü bul ve Claude lokaldeki dosyalarının hepsini buraya yükle.

Eğer statik değilse yani Claude'un oluşturduğu klasörün içindeki dosyalar package.json , server.js, app vb. tarzda ise ozaman işler biraz değişir. Bu konu uzun o yüzden önce statik mi değil mi diye teyitle. Değilse yeniden konuşuruz iyi çalışmalar
GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
next.js ile yaptıysan vercel üzerinden yapabilirsin veya vercel destkeleyen hosting paketi alabilirsin. Php asp aspx html ise zaten direk hosting içi siteyi aktif edebilirsin
Hocalarım cevaplarınız için teşekkür ederim , şimdilik arkadaşın hostu kullandım demo tarzı gibi yaptım siteyi yayınladım , tam hayal ettiğim gibi olmuyor host mecbur gerekli bakalım host satın alıp o şekilde düzenlemem gerekecek daha detaylandırmam gerekiyor programı