✦ PREMIUM WORDPRESS & DİJİTAL ÇÖZÜMLER ✦
Sıradanlığı Reddedin. Markanıza Özel, Kusursuz Dijital Deneyimler.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Alıntı
💻 11 Yıllık Yazılım Tecrübesi & Modern Vizyon
Projelerinizi sadece koda dökmüyor, baştan sona özenle tasarlıyorum. Hantal ve klasik şablonların aksine; projelerinizde Bento UI, Glassmorphism ve Dark Mode gibi en güncel, premium arayüz trendlerini uygulayarak ziyaretçilerinizi büyüleyen, dönüşüm odaklı yapılar kuruyorum. Üstelik tüm bu profesyonelliği, erişilebilir ve uygun fiyat garantisiyle sunuyorum.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🎯 HİZMET ODAKLARIM
▸ Kurumsal Web & Dijital Kimlik Sadece bir web sitesi değil, markanızın dijital vitrinini oluşturuyorum. Kurumsal kimliğinizi yansıtan, mobil öncelikli (mobile-first), son derece hızlı ve prestijli kurumsal projeler geliştiriyorum. ▸ WooCommerce & Gelişmiş E-Ticaret Kullanıcıyı yormayan ödeme adımları (frictionless checkout), pürüzsüz ürün filtrelemeleri ve doğrudan satışları artırmaya yönelik kurgulanmış modern e-ticaret altyapıları kuruyorum. ▸ Özel Eklenti (Plugin) Kodlama Hazır çözümlere veya sistemi hantallaştıran ağır eklentilere mahkum değilsiniz. Sunucuyu yormayacak (lightweight), tamamen işletmenizin iş akışına özel WordPress eklentileri kodluyorum. ▸ SEO, Hız ve Optimizasyon Google Core Web Vitals standartlarına tam uyum, A+ sayfa hızı skorları ve markanızın arama motorlarında öne çıkmasını sağlayacak kusursuz bir teknik SEO mimarisi sunuyorum. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ⚙️ NEDEN BENİ SEÇMELİSİNİZ?
✔️ Premium ve Modern Tasarım Çizgisi
✔️ Temiz, Güvenli ve Standartlara Uygun Kodlama
✔️ Bütçe Dostu ve Şeffaf Fiyatlandırma
✔️ Zamanında Teslimat Garantisi
✔️ Uçtan Uca Kesintisiz Dijital Hizmet
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🚀 PROJENİZİ HAYATA GEÇİRELİM İhtiyaçlarınızı ve vizyonunuzu anlatın, aynı gün içerisinde size özel planlamayı ve teklifi sunayım. 🟢 WhatsApp: +90 553 924 15 94 Detaylı portfolyo ve sorularınız için R10 üzerinden PM gönderebilirsiniz.