@Flankes; kimsin seni tanımam hocam ama şu konuda yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ve benim yazacaklarıma benzer şeyler yazmışsın.

Aziz Yıldırım diktatör müdür evet ama Aziz Yıldırım öyle olmasa bu ülke de Fenerbahçe'yi küme düşürürlerdi.
Bana Tr de kulüp gösterin o külübün başkanı Dar Ağacında bile son sözüm takımımdır desin. Evet Aziz Yıldırım der çünkü adam Fenerbahçe'nin ta kendisi.
Ali Koç başkan iken bir kaç defa Aziz Yıldırım ile konuşma fırsatım oldu. O koca adam Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıyorlar diye cocuklar gibi üzülüyordu.
Keza şu sözünü de unutmam Ben şuanki başkanın önüne geçmemek için el altından her türlü desteği de veriyorum vereceğim diyen adamdır Aziz Yıldırım.
Aziz Yıldırım hakkında söylenecek çok şey var ama şunu bilin Aziz Yıldırım asla ve de asla kimseye yalakalık olsun diye yalakalık yapmaz. O her zaman dik durmuştur duracaktırda.

Konu sahibi hocam beni mazur gör Aziz Yıldırım'ı sevmeyebilirsin saygı duyarım ama senin yazdıklarından verdiğin örneklerden sanki bir f.tö düşüncesi oluşuyor bende. Eğer böyle birşey yada düşüncedeysen sen Fenerbahçeli olamazsın değilsindir de bence.