Fleion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Sore; Hocam, yanlış anlama ama Aziz Yıldırım’ın ne başarısı ne de katkısı olduğunu söylüyorsan, Fenerbahçeliliğini sorgulaman lazım. “Ne katkısı var?” diye soracak olursan; videoları, kanıtları ve birçok delil internette mevcut. Fenerbahçe’ye yaptığı katkılar ortadadır. Bana göre Fenerbahçe’yi bitirenler, Ali Koç’u koşulsuz destekleyenler olmuştur.
Hocam iyi geceler. Fenerbahçe'nin çok kötü bir huy mu desem arıza mı desem bilemedim ama denenmişi sürekli tekrar etmek vazgeçilmez oldu. 3 4 defa İsmail Kartal geldi bu kulübe keza Aykut kocaman yaşınız kaç bilmiyorum ama sürekli 5 yaşındaki çocuk gibi ben oynamıyorum gidiyorum der gibi istifa etmesi asla ama asla büyük takımda hocalık yapacak vasıfları bilgisi olmayan bana sorarsan hoca bile olmayan biri. Siz vardar rezaletini bilir misiniz? Gazeteler neler yazmıştı. Aziz Yıldırım son 4 senelik başkanlığı fiyasko. Dinamiğini enerjisini zaten o zaman kaybetmişti. Sürekli bunu söylüyorum neye göre başarılı koskoca 20 yılda 6 şampiyonluk neye göre başarılı? Bunu da olmayacaksa sen zaten büyük takım değilsin demektir. Fenerbahçe'nin büyüklüğü Aziz Yıldırımdan mı geldi? Aziz Yıldırım kendi döneminde 10 defa gs şampiyonluğu görmüş biri. El insaf hocam başarılı demeyin. Ali Koç hiç değil zaten.
Rei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla aziz yıldırım inanılmaz destekleniyordu ama aykut kocaman hamlesi ile ayağına sıkabilir, twitter bence futbolun nabzını yoklamak için en belirteç mecralardan birisi bir tane aykut kocaman destekcisine denk gelmedim, ilk haftadan bile boş trübünlere oynatabilir takımı. Sanırım o da bunun ikileminde kaldığı için kocaman'ı net bir şekilde açıklayamadı seçim öncesi kararsızmış gibi davrandı hep.
Şimdi ne olacak peki? Taraftar tribüne gelmezse nasıl şampiyon olacaksın? Valla bende hiç umut yok. Takım iyice aşağıya düştü.