DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kesinlikle art niyet ile sormuyorum sadece meraktan soruyorum çünkü sorumun cevabı neden size bu düşüncenin geçip geçmemesini açıklayacak bir soru. Yaş 30 altı mı üstü mü?
Elbette üstü ama ben dediğim gibi koskoca 20 yılda bile 6 şampiyonluk yaşamış birini başarılı bulmuyorum. Başarılı bir başkan bunun daha üstünü elde ederdi. Liderim diyen bir başkan Denizli maçında Trabzonspor maçında Galatasaray maçında kazanıp şampiyon olacakken bu maçları kaybetmez. Kaybediyor üstelik alt tarafı bir şampiyonluk kaçtı diye açıklama yapıyor. Ayrıca dediğim gibi eski kafada hâlâ Aykut kocaman ile başarılı olacağını düşünüyor. Ya bu adam en son ne yapmış ne etmiş bakmaz mı? Şimdi ki hocalar başkanı soyunma odasına sokmaz izin vermez bu oraya girecek takımı ben yöneteceğim kafasında. Günümüz futbolunda oyuncular buna bi yerleriyle güler.
Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen insan gibi tartışıyorsunda, ben hayvan gibimi cevap veriyorum.
Sizin gözünüz kör olmuş ışığı göremezsiniz ..
Saçma sapan yorum ve analizlerinize cevap veriyorum hala takmışsınız vaatleri vardı diye.
Bundan öncekilerin vaatleri yokmuydu, Aziz Yıldırım'ın vaatleri yokmuydu ?

Teknik direktöre takmışsınız, Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi şampiyon yaptığı için zaten darbe yapıldı bu takıma,
Darbe yapıldıktan sonra takımın başında durdu, bir yere kaçmadı 2 defa TR kupası kazandı.

Hala birşeye takılmış gidiyorsun...

Ben sana diyorumki ülkenin gerçeği budur. Ülkede diktatör olmazsan birşey olamazsın.
Dünyanın en iyi td diye alınan Mourinho birşey yapabildi mi?
Yüz milyonlarca dolar veya eurolarla alınan futbolcular birşey yapabildi mi?

Vaatleri neydi?
Gs'li Hakan Çalhanoğlu'mu vaat, yada bilmem hangi Yıldız futbolcular mı?

Ülkede yenmeniz gereken tek şey saha dışındaki lobi faaliyetleridir...

Onuda yalnızca Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu gibi adamlar Yapar...

İlk yorumumda dediğim gibi futbol sadece sahada kazanılan bir oyun değildir...
Aynı şeyleri tekrar yazmayım alıntıladim yukarda. Sen gerçekten Aykut kocaman başarılı olacak diyorsan ne deyim ki. Seninle futbol konuşmam.