Hocam eskiden başarılı diyorsunuz diye anlıyorum buna asla katılmıyorum. 2018 yılından sonra sürekli Fenerbahçe'yi tehdit eden açıklamaları ile gündeme gelen biri nasıl camiayı birleştirecek? Buna inanıyor musunuz? Teknik direktör belli zaten. Açıkladı kendisi. Benim hiç umudum yok.
Hocam sen analizlerini neye göre yapıyorsun ?
Ülkeye modern futbolu getiren adamdan bahsediyoruz, iktidardan veya devletten 5 kuruş almadan kendi stadını, Ülker Spor arenayı, üniversiteyi yapan bir liderden bahsediyoruz...
Ülkenin siyasi geleceğini kurtaran bir liderden bahsediyoruz.
Başkan olduktan sonra resmen papazın çayırı gibi bir staddan dönemin Avrupa'nın en iyi stadına getirene kadar çalışan, o modernleşme ile beraber ülkeye Dünya yıldızlarını getiren adamdı Aziz Yıldırım.
Ne oldu bu durum gs'li fetö ş...refsizinin kendi ağzından ifadelerle Fenerbahçe'ye darbe yapıldı.
O dönem devleti elinde bulunduran fetö Fenerbahçe duvarına çarptı. Yıkamadı ama büyük darbe vurdu.
Yıllarca Şampiyonlar ligine göndermedi fetöcü TFF gizli klikleri.
Bunları düşünmeden konuşuyorsun.
2014 yılında takımı komple ölüme sürüklediler devlet çıktı dosyanın üzerini kapattı.
Sonra ne oldu taraftar artık Aziz Yıldırım yoruldu belki yeni bir soluk gelir diye Ali Koç'u seçti ama yine devleti aşamadılar.
Eli sopallı bir lider lazım.
Gerekirse yine devletle kavga edecek bir başkan lazım.