Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sence Türkiye'de futbol sahadamı kazanılıyor ?
Yıllarca Ali Koç ben varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar dedi dikkat et, olamayız demedi. YAPMAZLAR DEDİ ve Yapmadılar, O gitti Sadettin Saran Geldi adamı bel altından vurdular feleğini şaştı.
Şu anda iktidara bile parmak sallayacak bir lider dikkat et başkan demiyorum, bir lidere ihtiyaç vardı ve olması gereken oldu.
İnşallah eski diktatörlüğü devam ediyordur...

Onun sayesinde Fenerbahçe 2011 yılına kadar dünyanın en zengin 10-20 kulübü arasındaydı, gs'li yöneticiler bile o dönemlerde Fenerbahçe bizden çok ilerde diyordu.
Sonra ne oldu önce onu aldılar, sonrada Fenerbahçe'yi aldılar.
Erdoğan Fenerbahçeli lafları falan hepsi boş.
Bu ülkede herşeyin en büyük lobisi var. Lobisi güçlü olan kazanır.
Ben zaten Ali Koç'un da iyi bir başkan olduğunu düşünmüyorum. Aziz Yıldırım eski kafalı biri. Açıklamaları zaten bunu söylüyor. Bu görüşüm zaten açıklamaları dolayısı ile. Yoksa kendisini geliştirmesini bende isterdim. Aykut kocaman diyor soyunma odasına gireceğim diyor. Hangi yılda yaşıyoruz? Sen o soyunma odasına girdiğinde o topçular hocayı dinler mi? O topçular senin gençlik zamanında ki gibi insanlar mı? Devir değişiyor insanlar değişiyor. Asensio mesela başkanı gördüğünde bu ne ayak demez mi? Hoca meselesine gelecek olursak bugün utanmadan kendisi açıklama yapıyor yok rahatsız oluyormuş falan diyor beyefendi. Nasıl hoşuna gider biliyor musun gündemde olduğu için. Adam en son 5 6 sene önce Başakşehir diye bir kulübü yönetiyor küme düşürecek belli kovuluyor yerine gelen kişi takımı toparlayıp ligde tutuyor. O günden sonra hoca daha takım çalıştırmıyor. Bir anda kendisini Fenerbahçe'nin hocası olarak koltukta buluyor. Niye? Başkan beyin egosunu tatmin edeceği başka hoca bulamaz da o yüzden. Geçmiş olsun