Şimdi herkes altın demiş, kripto demiş, gümüş demiş. Adamın istediği başka şeyler. Bu gelire sahip biri zaten bunları bilir. Bilmediği şeyi istiyor.
Böyle bir geliriniz var ise size zaman olarak kısıtlayacak şeylerden uzak durun. Mesela shopify drop demişsiniz. Shopify drop ile ilgili tüm video eğitimlerini kafanızdan atın. Çünkü zaman olarak sizi kısıtlayacaktır. Size zaman kazandıracak şeyi yapın. Zamanı satın alın. Bunun için en iyi senaryo iyi bir Mentördür. Kim olur ne olur tavsiye edemem ama bunu sosyal medyadan bakarak bulabilirsiniz.
Shopify dedik bu 1.
2. Amazon FBA - Amazon Drop tavsiye etmiyorum. Çünkü amazon drop yapanların asıl hedefi FBA'dir. Sizde de FBA yapacak bütçede var. O zaman buna bir bakın. Ama yine yukarıdaki verdiğim öneriyi dikkate alarak. Yani Mentörlük.
3. Amazon Associates - Nedir bu amazon associates?
- Amazon'un gelir ortaklığı programı. Siz kuracağınız bir sosyal medya üzerinden ya da web sitesi üzerinden amazon'daki herhangi bir ürünün satışını yaptırabilirseniz komisyon elde edersiniz. FBA gibi ya da shopify drop gibi marka kısıtlamanızda yok. Kurun 10 tane bu tarz bir blog inceleme web sitesi, bağlayın amazon referans numaranızı. Trafik geldikçe satışta bu doğrultuda geleceği için uzun vadede ciddi kazanç elde edeceksinizdir. Hatta bu işi diğer işleri yaparken bile yapabilirsiniz. Biraz araştırmaya ihtiyacınız var. Fi.verr'da bu işi yapan kişiler var. Tavsiyem, otomasyon sitelerinden uzak durun.
Listeyi uzatır giderim ama bunlar yeter de artar bile. Bir şey yapmak istiyorsanız şu altın kuralınız olsun. Zaman satın alın. Bu aşamaya gelmek için yıllarını veren kişiler var. Siz ise bu şansa sahipsiniz. Ben olsaydım o para 600'de olurdu 1 milyon da. Sadece doğru bir araştırma yaparak kendinizi eğitin, eğittirin.
Hayırlı forumlar..