GreyWind adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Bu aralar hızla büyüyen bir sorun sizede uğramış belli ki. Normalde kimlik beyanı ile açılıyor. Şayet açamazsanız WhatsApp dan mesaj atın. Bayram öncesinden elimde biriken bir çok hesap var. 1 tanesi hariç çoğunu teslim ettim. Kalanlarıda bitireyim dilerseniz görüşürüz. Benden arkadaşlara tavsiye, bir mühlet instagram il FaceBook hesaplarını birbirine bağlamayın bağlıysa da ayırın. Zira metanın devreye koyduğu robot mühendisler hata yapmaktan oldukça ileri düzeyde. Robotların gelişmesi ve hataların minimize olma durumu biraz zaman alabilir.
Aynı durum bugün başıma geldi hocam. Birisi Facebook hesabıma girmeye çalışmış ve girmiş de nasıl olduysa. Nasıl olduysa diyorum çünkü mail bile gelmemiş girildiğine dair. Facebook hesabından çıkış yapıldı ben girdim. Başta öylesine sandım. Sonra bir daha girince hesabın kimlik doğrulamasına düştüğünü gördüm ve iletişim maili olarak benle alakalı olmayan bir mail adresi girilmişti. Hemen adresi kendi mailim yapıp kimliği yolladım. 2 saat sonra hesaba girdiğinde yeni şifre girmemi istedi Facebook. Girdiğimde de hesap kapatıldı itiraz edemezsiniz minvalinde bir metin karşıladı beni.

Yani çok aşırı katı ve saçma bir şekilde hesabımı kapattı. Facebook hesabından ziyade buna bağlı bir de Instagram hesabım vardı onu da kapattı. Yani öyle bir durum ki iletişim kanalı da yok derdimi anlatabileceğim. Hadi Facebook hesabını kapattın diyelim Instagramı niye kapatıyorsun. Açıkçası şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Meta AI ile iletişim kurmaya çalışayım dedim rezalet onun da sohbeti teselli veriyor bana sadece.