Ai aracına bir python tool yaptır wallet.dat btc cüzdan şifremi unuttum diyerek başlayın promta brute force aracı yapmasını iste güçlü bir cpu ile eş zamanlı çoklu çekirdek kullanarak kırmaya çalışmasını söyleyin promta.
Eğer şifrede özel karakter varsa çok uzun sürer ama sayı numara vs. Varsa ihtimal dahilinde bulabilir muhtmelen alternatif olarak gpu tabanlı bir araç çok daha hızlı tarayabilir
Claude kırar bence cüzdanı
Evet, bitcoin core çok eski ve sağlam temelli bir bitcoin cüzdanıdır. Diğer cüzdanlar gibi 12-24 haneli güvenlik kodu oluşturmak yerine wallet dat. dosyası oluşturur.
Bu cüzdan kurulumunda herhangi bir mail yada tel onayı yapılmadığı için şifreyi yenileme seçeneğin yok.
Yapılması gereken hatırladığın şifrelerden bir kombinasyon oluşturup şifre deneme programları ile saldırı başlatmak.
Bitcoin core şifreyi sadece btc transfer aşamasında ister. Yani giriş aşaması zaten açıktır. Bu yüzden gönderim aşamasına kendine ait bir btc cüzdanı yönlendirmesi yaparak şifre deneme saldırısı başlat.
Tabi bunun başarılı olması için şifrede hatırladığın birşeyler olması lazım. Yoksa karambole gidersen 20 yıl bile sürebilir.
Haliyle; şifre kaç haneli, özel işaretler vs varmı ? Bunlar deneme kombinasyonunu çok uzaracakatır
Başkada bir yolu yok. Var diyen yalan söyler.
Ben dediğiniz yöntemle bruteforce denedim şifrenin 12 karakterli olduğunu biliyorum içerisinde sembolde mevcut aklımda kalanlarla bir kombinasyonda yaptım ama bir türlü çözemiyorum daha deneyimli biriyle görüşmem gerekiyor içerisinde fazlasıyla para mevcut bu konudada tedirgin olduğum için wallet datı kimseyle paylaşamıyorum ancak güvenli sayılabilecek biriyle avukat sözleşemesi veya birebir görüşerek biryere varabiliriz diye umut ediyorum r10 da bununla ilgilenen birileri mutlaka vardır ancak kendi deneyimlerimle hiçbiryere varamadım yani dediğiniz atak yöntemlerini denedim. Deneyimi olan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.